Σεισμοσ Σαμοσ : Παπαζάχος: Η γεωμετρία του - Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο.

Διπλός σεισμός ταρακούνησε το νησί. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σεισμόσ Τώρα Î'ττική
Σεισμόσ Τώρα Î'ττική from nb.bbend.net
Δύο σεισμοί κοντά στη σάμο έγιναν αισθητοί το μεσημέρι της τετάρτης. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Δυο χαμένες ζωές, ανυπολόγιστες καταστροφές, πόνος. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Διπλός σεισμός ταρακούνησε το νησί.

Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Διπλός σεισμός ταρακούνησε το νησί. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Δύο σεισμοί κοντά στη σάμο έγιναν αισθητοί το μεσημέρι της τετάρτης. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ.

Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Δυο χαμένες ζωές, ανυπολόγιστες καταστροφές, πόνος.

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Παπαζάχος: Η γεωμετρία του
Παπαζάχος: Η γεωμετρία του from www.defence-point.gr
Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Διπλός σεισμός ταρακούνησε το νησί. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km.

Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Δύο σεισμοί κοντά στη σάμο έγιναν αισθητοί το μεσημέρι της τετάρτης. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό .

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea
Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea from www.tovima.gr
Διπλός σεισμός ταρακούνησε το νησί. Δύο σεισμοί κοντά στη σάμο έγιναν αισθητοί το μεσημέρι της τετάρτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του .

Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .

Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Δύο σεισμοί κοντά στη σάμο έγιναν αισθητοί το μεσημέρι της τετάρτης. Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Δυο χαμένες ζωές, ανυπολόγιστες καταστροφές, πόνος. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Σεισμοσ Σαμοσ : Παπαζάχος: Η γεωμετρία του - Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο.. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Διπλός σεισμός ταρακούνησε το νησί. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο.

Δυο χαμένες ζωές, ανυπολόγιστες καταστροφές, πόνος σεισμοσ. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο.